WELKOM BIJ RIJSCHOOL VVA                                                    
 

                                         

WAAROM PROEFLES EN WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Voordat je een versnelde opleiding volgt is het belangrijk dat je eerst een intest aflegt. Deze test duurt 1.5 uur inclusief nabespreking en vindt op de openbare weg

Voor de intest hoef je niet te kunnen autorijden. Het gaat alleen maar om het vaststellen van je beginniveau, je leersnelheid en je gevoel voor het autorijden.

Aan het einde van de test zullen we je een advies geven over jouw rijopleiding. Hierbij houden wij uiteraard rekening met je wensen betreffende het soort opleiding die je zou willen volgen. Ook zullen we een medische vragenlijst invullen en een ogentest afnemen. Zo weet je vooraf hoeveel rijlessen je nodig hebt en wat de totale kosten van de opleiding zijn.

Doordat het aantal lessen van tevoren is vastgelegd is het mogelijk om voordat je met rijlessen begint een volledige planning te maken. Hierdoor weet je vooraf exact wanneer de rijlessen, de toets en het examen plaatsvinden. 

Na afloop van de proefles heb je antwoord gekregen op onderstaande vragen 
Welke opleiding past bij jou?

Welke opleiding past bij jou?

Hoe lang duurt je rijopleiding?

Wanneer ga je op examen?

Wat zijn de totale kosten?

En dan?? Dan bepaal je uiteraard helemaal zelf of je je inschrijft voor één van onze rijopleidingen en als je het ons vraagt; wij zouden niet kunnen verzinnen waarom je niet gelijk gaat rijden. Alles kan, op iedere gewenste manier kun je bij ons je rijbewijs halen dus.... 
  

Als u aangewezen pakket neemt is proefles van 1.5uur gratis

Meld je aan voor een geheel vrijblijvende Proefles/Intakeles!

  

Opbellen
E-mail
Info